Srbija Combat Arms

Dobrodošli na forum Srbija Combat Arms
Molim vas da se registrujete ukoliko to dosad niste učinili. Ukoliko niste registrovan korisnik moći ćete da vidite samo sadržaj foruma ne i da ga čitate.

TURNIR SRBIJA CA

Share

Hajfaj
    Second Lieutenant
    Second Lieutenant

TURNIR SRBIJA CA

Post by Hajfaj on Tue Mar 23, 2010 3:04 pm

Ajde da se dogovorimo pa da napravimo turnir sa samo nasim klanovima i da vidimo
    koji klan je najbolji.

Sistem igre: Igra se na 3 dobijene, jednu mapu i mod bira alfa, sledecu mapu i mod bira bravo.
    I sve tako do 3 dobijene

Naravno obavimo zrijeb ko ce s kim da igra :DDD

I sve sliakmo i snimamo, tako da nema hackova. Cool

I naravno izaberemo najbolje igrace i bla bla, to jeste ako ocete Smile))

malizeleni
    General
    General

Re: TURNIR SRBIJA CA

Post by malizeleni on Tue Mar 23, 2010 3:11 pm

http://www.srbijacombatarms.net/combat-arms-community-f1/domaca-liga-t343.htm

Turnir, liga, sve je to isto, bilo je pokusaja da to uradimo, naravno bezuspesnih.

Gricko
    Admin
    Admin

Post by Gricko on Tue Mar 23, 2010 3:18 pm

Uvek je bio mali odziv klanova..

Hajfaj
    Second Lieutenant
    Second Lieutenant

Post by Hajfaj on Tue Mar 23, 2010 3:21 pm

E pa ja mislim da je vrijeme da se napravi tako nesto, jer bi bilo zanimljivo i to veoma.
    A svidja mi se ideja da se igraju mechevi svako sa svakim i to u CTF,SnD,Eli Pro, Elimination i da timovi biraju ko ce igrat na kom modu (jer nece uvjek bit najboljih igraca na raspolaganju) tako da klan bira svoje igrace za odredjene modove. I ne da bude turnir vec CA LIGA SRBIJE ili EX-YU. Ovo moramo napravit brzo, pa ko oce da ucestvuje neka se prijavi.

MisterNO
    Staff Sergeant
    Staff Sergeant

Post by MisterNO on Tue Mar 23, 2010 3:24 pm

Ali ako bi se lepo dogovorili mozda bi nesto i uspeli da napravimo. Mogli bi i neko minimalno ucesce cisto da bi tur bio ozbiljniji. Ja sam razmisljao da napravimo tur u nekoj igraoni, npr.ako neko sa foruma poznaje nekoga ko drzi igraonu pa da se dogovori sa njim.

Alex
    General
    General

Post by Alex on Tue Mar 23, 2010 3:28 pm

Ne pada mi na pamet da idem u neki drugi grad u igraonicu da bi igrao. Takođe ako bude turnira biće free bez nagrada jer CA nije lan igra pa da si 100% siguran da niko ne haka + nekome laguje nekome ne, nije fer.

Ovo je bilo organizovano prošlo leto, prijavilo se svega 3 klana Sad Čak smo i delili klanove u timove da bi bilo više ekipa.

1. PRIJAVE

1.1. Klanovi će se deliti na timove od po 6 igrača, 4 igraju 2 rezerve.
    1.2. Kada liga startuje nema više mešanja i prelaženj igrača iz tima u tim.
    Prijava timova

2. LIGA

2.1. Postojaće Grupa A i Grupa B a timovi iz istog klana neće igrati u istoj grupi.
    2.2. Svaki mod posebna liga. Biće 2 lige ELI i CTF (Grupa A ELI, Grupa A CTF, Grupa B ELI i Grupa B CTF).
    2.3. Kada se 1 tim prijavi automatski igra u obe lige (moda).

3. PRAVILA

3.1. Igra se 4vs4.
    3.2. Svi mečevi u ligi se igraju na klanskom serveru – Bull Terrieru.
    3.3. Liga se sastoji iz 2 dela, sa pauzom od dan dva između delova.
    3.4. U svakom delu se igra po 1 meč među timovima.
    3.5. 1 meč= 2 partije.
    3.6. Za prvu partiju mapu bira jedan tim a odmah zatim se igra i druga partija gde će suparnički tim da bira mapu.
    3.7. Posle svakog duela lideri obe ekipe ili onaj/one/oni koje su lideri odredili, treba da okači “screen shot” sa rezultatom s kraja mecha iz svakog duela, na za to određen deo foruma, da bi moderatorska ekipa koja modifikuje tabelu, mogla da izvrši adekvatne promene na kraju kola.
    3.8. Pre, tokom i posle mečeva, nema nikakvog vređanja, optuživanja i kukanja... na forumu će biti deo za diskusiju o mečevima, gde će se sve moći raspraviti na normalan ljudski način...
    3.9. Ako nekog optužite za hak za to morate imati dokaz, napravićemo komisiju koja će pregledati te vaše dokaze.
    3.10. U komisiju ide po 1 igrač (najiskusniji) iz svakog klana.

4. BODOVANJE

4.1. Za pobedu se dobijaju 1 boda a za izgubljenu se ne dobija ni jedan bod (0).
    4.2. Ako na kraju takmičenja 2 tima imaju isti broj bodova gledaće se njihov skor. Kod ELI se gleda koji tim ima bolji KDR, kod CTF se gleda koji tim ima bolju razliku rezultata ako je isti rezultat onda se gleda razlika između Capture i Defend zastava.
    4.3. Ako svi izađete iz meča (predate, pobegnete) partija se računa kao predata i to rezultatom kod ELI 40:0, CTF 3:0.

5. PUCANJE VEZE ILI IZLAŽENJE IGRAČA IZ MEČA

5.1. Ako vam na ELI ispadne (ili namerno izađe) 1 igrač na protivničkoj ekipi je da li će oni izbaciti 1 svog ili ne pošto nisu u prednosti jer imaju 1 igrača više.
    5.2. Ako ostanete bez 1 igrača na CTF morate se odmah oglasiti da bi i protivnik izbacio 1 svog
    5.3. Ako vam u bilo kom modu igru napuste 2 igrača partija se računa kao predata.

6. ODIGRAVANJE MEČEVA

6.1. Liga startuje 1. Jula.
    6.2. Kada se prijave svi timovi napraviće se kalendar kada se mečevi igraju.
    6.3. Liga se igra od 16h do 22h.

7. PLAYOFF

7.1. Na kraju sezone igra se playoff (ukrštanje grupa).
    7.2. U zavisnosti od broja timova u grupama u Playoff idu prva 2-4 tima.
    7.3. Playoff se igra na standardnim serverima pod šifrom sa podešavanjima kao na CW, ali se neće imati poluvreme.
    7.4. U playoff-u se meč igra do 5 pobeda. 1. tim bira 2 mape, zatim 2. tim bira 2 mape, a zatim po 1 mapu biraju 1. i 2. tim, i tako se vrti po 1 mapa sve dok neko ne pobedi na 5 mapa.
    7.5. U prvom kolu Playoff-a ne mogu se sastati 2 ekipe iz istog klana.

Hajfaj
    Second Lieutenant
    Second Lieutenant

Post by Hajfaj on Tue Mar 23, 2010 3:30 pm

a ne brate, nije fora u tome da se igra u igraoni. Igramo ovako iz kuce svoje, o tome se radi Smile
    Ne mogu sad likovi da dolaze iz jedne zemlje u drugu zbog partije jedne...
    Ja sam bas spomenuo ovo yato sto ima dosta klanova nashih. Najbolje je ovako kao sto ja kazem da svi igramo iz svoje kuce sa svog kompa. A i nema ni troska nekog.
    E i ovo igramo za zvanje najboljeg klana, sad sve zavisi da li ce bit NAJ SRPSKI klan ili NAJ EX-YU klan

Alex
    General
    General

Post by Alex on Tue Mar 23, 2010 3:33 pm

Čak sam i lepu sliku odradio Very Happy

Mada imalo bi smisla napravati neku Balkansu EX-YU ligu ali nju bi morali mesec dana da reklamiramo prvo.

Inače zamisao je bila da se igraju sezone, 1 sezona traje 3-4 meseca onda pauza od 1-2 meseca i kreće nova sezona da se odbrani titula i onda opet...

Hajfaj
    Second Lieutenant
    Second Lieutenant

Post by Hajfaj on Tue Mar 23, 2010 3:39 pm

Ma za stavke bi se morali dogovrit , npr

1.1 Tim bira svoje igrace najbolje za mod (CTF) i tim sastavi naj igrace za taj mod i ne 2 igraca u rezervu nego svi igraci iz tog klana da budu u rezervu, tako da svi igraci mogu da ucestvuju ako oni to zele Smile

1.2 kad startuej liga nema prelazenja iz klana u klan. Jedino ako se za to slazu svi KLANOVI

Onda se moyemo dog za pravila, lako.
    ALI NAJBITNIJE OD SVEGA JE DA SE ODMA RASPITAMO ZA UCESTVOVANJE KLANOVA, tj
    KOLIKO CE BIT PRIJAVLJENIH KLANOVA

LastHope
    Staff Sergeant
    Staff Sergeant

Post by LastHope on Tue Mar 23, 2010 4:00 pm

Ja sam za ali moramo se dobro dogovoriti

Current date/time is Sat May 19, 2012 4:51 am